Tervetuloa Ypsomed-verkkosivuille.

  • home
  • Tuotteet ja palvelut

Tuotteemme

Ypsomed on saavuttanut vankan jalansijan johtavana merkki-, co-branding- ja OEM-tuotteiden tarjoajana vähittäismyynnissä ja Business-to-Business-liiketoiminnassa. Ypsomed on myös vahvasti mukana kehittämässä potilaiden hoitoa.

Injektiojärjestelmät

Ypsomed Delivery Systems (YDS) on lääke- ja biotekniikka-alan yrityksille suunnattuihin injektiojärjestelmiin keskittyvä segmentti (B2B-liiketoiminta).

Ypsomed Delivery Systems

Ypsomed tarjoaa lääkealan asiakkaille yli 30-vuotisen kokemuksen tuotekehityksessä, modulaarisia ja luotettavia alustateknologioita, joustavia valmistuskonsepteja omien infrastruktuurien ansiosta sekä maakohtaisen loppupakkaamisen ja logistiikan.

Siirry Ypsomed Delivery Systems verkkosivu (englanniksi)

Diabeteksen hoito

Diabetescare tarjoaa globaalin mylife-kattomerkin alla innovatiivisia Ypsomed-tuotteita ja palveluita henkilöille, joilla on diabetes mellitus.

mylife Diabetescare

Tuotevalikoima sisältää kynäneulat, kynäneulojen suojamekanismit, verensokerimittarit sekä erityisen mylife YpsoPump -insuliinipumpun, jossa on kuvakepohjainen kosketusnäyttö ja maailman ensimmäinen letkuton tarrakiinnitteinen pumppu mylife OmniPod.

Katso lisätietoja osoitteesta www.mylife-diabetescare.fi