Tervetuloa Ypsomed-verkkosivuille.

Ypsomed AB:n (Ypsomedin) tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Lue huolellisesti nämä tietosuojakäytäntöämme koskevat tiedot, joissa kerrotaan, milloin verkkotarjontaamme käyttävien henkilöiden henkilötietoja kerätään, ja miten niitä tallennetaan ja käsitellään.

Henkilötiedot

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat esim. nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti tai IP-osoite.

Henkilötietojen kerääminen

Automaattisesti kerätyt tiedot

Palvelimen lokitiedostot

Kaikki tiedustelut ja verkkosivuillamme käynnit kirjautuvat verkkosivustomme lokiin ja tallentuvat palvelimelle lokitiedostoina.

Seuraavat tiedot kirjataan:

  • verkkosivusto, jolla käytiin
  • käynnin ajankohta
  • lähetetyn tiedon määrä tavuina
  • lähde/viittaus, josta sivulle on tultu
  • käytetty selain
  • käyttöjärjestelmä
  • IP-osoite.

Kerättyjä tietoja käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin ja verkkosivuston parantamiseen. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostoja myöhemmin, jos laittomasta käytöstä on konkreettisia viitteitä.

Evästeet

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä, jotta sivustomme on helppokäyttöinen, paremmin toimiva ja turvallinen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan väliaikaisesti tai pysyvästi kiintolevylle. Evästeet mahdollistavat verkkosivujemme käytön analysoinnin ja jatkuvan parantamisen.

Voit poistaa evästeiden tallennuksen kokonaan tai osittain käytöstä selainasetuksissa, jos haluat estää verkkosivustokäyntisi seuraamisen. Huomautamme kuitenkin, että kun evästeet on poistettu käytöstä, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia verkkosivuston toimintoja.

Google Analytics

Verkkosivuillamme käytämme Google Analytics ‑palvelua, joka on Google Inc:n ("Googlen") verkkosivujen analysointipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä ja tallentaa ne käyttäjän järjestelmään. Evästeiden avulla voidaan analysoida internetsivustomme käyttöä.

Evästeiden verkkosivustokäynnistä tuottamat tiedot siirretään ja tallennetaan USA:ssa olevalle Googlen palvelimelle. Google arvioi puolestamme verkkosivujemme käyttötiedot, laatii raportteja verkkosivujemme toiminnasta ja tarjoaa meille muita verkon käyttöön liittyviä palveluita. Google Analytics ‑palvelun käyttäjän selaimelta siirtämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Voit estää Google Analyticsin tiedonkeruun klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Poista Google Analytics käytöstä. Linkin avulla asetetaan opt-out-eväste, joka estää tietojen keräämisen, kun tulevaisuudessa vierailet tällä verkkosivustolla. Lisäksi voit estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä evästeen tuottamaa tietoa (mukaan lukien IP-osoite) asentamalla selaimeen lisäosan (plugin).

Sosiaalisen median käyttö

Sivustoillamme on lisäosina (plugins) linkkejä sosiaalisen mediaan, esim. Facebookiin, Twitteriin tai XINGiin. Linkit voi tunnistaa logoista. Sosiaalisen median avulla käyttäjä voi jakaa verkkosivustomme sisältöjä tai suositella tuotteita.

Linkkien avulla saadaan suora yhteys selaimen ja sosiaalisten verkostojen välille. Plugin ilmoittaa sosiaaliselle verkostolle, että olet käynyt verkkosivuillamme. Siitä riippumatta, oletko kyseisen sosiaalisen verkoston jäsen, siirretään tiedot (IP-osoite, päivämäärä, käynnin ajankohta jne.) asianomaiselle palveluntarjoajalle. Kun olet kirjautunut johonkin sosiaaliseen verkostoon, se voi liittää käyntisi verkkosivuillamme tiliisi. Selain siirtää vuorovaikutuksesi sosiaalisen median kanssa, esim. Facebookin "tykkään"-painikkeen painamisen tai kommentoimisen, suoraan sosiaalisen verkostoon, missä se käsitellään siellä pätevien sääntöjen mukaisesti. Jos haluat estää sen, että sosiaaliset verkostot linkittävät näitä tietoja tiliisi, kirjaudu ennen verkkosivuillamme käyntiä ulos kyseisestä sosiaalisesta verkostosta.

Plugin-toiminnot voidaan poistaa käytöstä. Ohjeet löytyvät selaimen tukisivuilta.

Itse antamasi henkilötiedot

Tiettyihin palveluihin tai tietyille sivuille on ensin rekisteröidyttävä tai kirjauduttava. Tällöin annat omat henkilötietosi tietoomme, ja voimme käyttää niitä ilmoittamaamme tarkoitusta varten.

Tilausten toimittaminen

Voit tilata verkkopalvelumme kautta esitteitämme ja tuotteitamme. Kun teet tilauksen, tarvitsemme henkilötietosi ennen tilauksen käsittelyä. Näitä tietoja käsittelemme vain rekisteröinnissä ja tilauksen toimittamisessa, ja tallennamme ne laillisten säilytysvaatimusten mukaan.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomakkeen tietoja (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti) käytämme ainoastaan kyselyjen tai ehdotusten käsittelyssä. Rekisteröitymällä ja lähettämällä yhteydenottopyynnön annat suostumuksesi siihen, että voimme käsitellä henkilötietojasi vastatessamme tiedusteluusi. 

Uutislehti

Rekisteröitymällä uutislehtemme tilaajaksi suostut siihen, että lähetämme sähköpostilla ulkoisen kumppanimme MailChimp (Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, USA. ) kautta uutislehden, jossa on tietoja Ypsomedista tai tuotteistamme. Voit milloin tahansa peruuttaa uutislehden siinä olevan linkin kautta.

Kerättyjen tietojen käsittely

Tietojen käyttö

Käymällä verkkosivustollamme, rekisteröitymällä verkkoportaaleihin ja käyttämällä verkkopalvelujamme (tilaukset, verkkokyselyt, tapahtumiin ilmoittautumiset jne.) hyväksyt sen, että saamme tallentaa ja muokata meille antamiasi henkilötietoja ilmoitettua tarkoitusta ja kysymyksiin vastaamisesta varten.

Ypsomed kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietoja aina tietosuojasäännösten mukaisesti. Henkilötietojen suojaamiseksi tahalliselta manipuloinnilta, hävitykseltä, tuhoamiselta tai väärinkäytöltä käytämme teknisiä turvaamistoimia ja koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti.

Henkilötietojen antaminen kolmansille osapuolille

Annamme tarvittaessa henkilötietoja Ypsomed-konsernin yrityksille ja ulkoisille palveluntarjoajille vain tilausten käsittelyyn ja valitusten selvittämisen tai tekniseen huoltoon liittyvissä asioissa. Annamme vain ko. tilanteessa ja tilausten toimittamisessa tarvittavia tietoja.

Ypsomed vastaa tietojen valvonnasta ja oikeasta käsittelystä myös silloin, kun tietoja annetaan Ypsomed-konserniin kuuluvien yritysten tai ulkoisten kolmansien osapuolten liiketoiminnan hoitoa varten. Varmistamme, että Ypsomed-konserniin kuuluvat yritykset ja myöskin liikekumppanimme ja toimittajamme noudattavat tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä, kunnioittavat yksityisyyttä ja tietosuojaa ja käsittelevät tietoja vain niin kuin me itse niitä käsittelisimme.

Julkistamme henkilötietoja vain lakien, oikeuden päätösten tai virallisen sääntelyn perusteella, kun niitä tarvitaan tarkistuksiin tai virallisiin tutkimuksiin ja kun turvallisuus on uhattuna.

Emme anna henkilötietoja kolmannen osapuolen markkinointitarkoituksia varten.

Oikeus saada ja poistattaa tietoja

Voit aina kirjallisesti pyytää selvityksen käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Lisäksi voit pyytää tietojesi korjaamista tai poistamista. Lähetä meille viesti seuraavaan osoitteeseen yhteystiedot.

Teemme parhaamme, jotta tietosi korjataan tai poistetaan pyynnöstäsi välittömästi. On kuitenkin mahdollista, että tallennettuja tai käsiteltyjä tietojasi tarvitaan vielä, tai että lailliset määräykset estävät pyynnön toteuttamisen.

Lapset

Ypsomedin verkkosivut on tarkoitettu aikuisille. Alle 16-vuotiaiden henkilöiden on hankittava tietojensa lähettämiseen etukäteen lupa vanhemmiltaan tai lailliselta edustajaltaan.

Jos alle 16-vuotiaiden tietoja lähetetään ilman vanhempien tai laillisen edustajan suostumusta, on vanhemmilla tai laillisella edustajalla mahdollisuus nähdä lapsen antamat tiedot ja/tai pyytää niiden poistamista. Ennen korjaus- tai poistopyyntöä ovat tämän tietosuojakäytännön määräykset voimassa.

Linkit

Ypsomedin verkkosivuilla voi olla linkkejä ulkoisille sivustoille. Ulkoisia linkkejä käytettäessä on syytä muistaa, että Ypsomedin tietosuojakäytäntö ei päde ulkoisilla sivustoilla eikä Ypsomed hallinnoi ulkoisia sivustoja. Käyttäjän on selvitettävä ulkoisilla verkkosivustoilla sovellettavat tietosuojakäytännöt ja tiedonkeruumenetelmät.

Muutokset

Tämän tietosuojalausunnon sisältöä täytyy silloin tällöin muuttaa. Pidätämme oikeuden muuttaa sitä milloin tahansa. Voimassa oleva versio on aina tässä kohdassa verkkosivullamme. Kehotamme säännöllisesti tarkistamaan tietosuojalausunnon verkkosivuamme käytettäessä.

Vastuu ja yhteystiedot

Keräämiämme henkilötietoja koskevat kysymykset voi lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Ypsomed AB
Eteläinen Salmitie 1
02430 Masala
Finland

Sähköposti: info@ypsomed.fi